Xino-xano, Caminar o la natura com a forma de revolta

diumenge 9 - octubre - 2022
10 h 00

El proper diumenge 9 d’octubre continua el cicle de passejades llegides Xino-Xano, sortirem de la bàscula d’Argençola a les 10 del matí.

En aquesta sessió el protagonisme literari serà per a l’obra Caminar, un del textos més bells del filòsof Henry David Thoreau. L'assaig serà l’excusa perfecta per tornar a emprendre la marxa amb una nova passejada del cicle Xino-Xano.

Aquesta vegada comptarem amb una convidada molt especial: Marina Espasa, filòloga i escriptora, guionista, periodista cultural i traductora del text original de Caminar al català. Una oportunitat per conversar amb algú que s’ha endinsat plenament en el text. Intentarem fer-ho nosaltres també als boscos d’Argençola.

La passejada estarà coordinada per Marta Berenguer, periodista, formada en els àmbits de la psicoanàlisi i la psicologia.

L’activitat és gratuïta i oberta a tothom i us podeu inscriure enviant un correu electrònic a: mberenguer@argencola.cat.

Xino-Xano és una passejada per l’entorn natural del terme d’Argençola, a ritme pausat, per descobrir i gaudir del paisatge amb uns altres ulls. Ens acompanyen llibres i lectures, per descobrir autors i mirades diferents, al voltant de la natura, l’ésser humà, la ruralitat i la vida.

El cicle està organitzat per l’Ajuntament d’Argençola, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Localitat Argençola

Categoria

  Xino-xano, Caminar o la natura com a forma de revolta

Compartir


Com arribar?