10a Passejada nocturna de Rocamora

Saturday 9 - July - 2022
21 h 30

Després de dos anys d’aturada per la Covid-19, aquest any recuperarem en el seu format habitual, la passejada nocturna que ens porta fins a la Vall de Rocamora. Enguany es farà el dissabte 9 de juliol de 2022 i serà la desena edició d’aquesta activitat organitzada per l'Ajuntament d'Argençola i els Amics dels Cavalls de l'Anoia.

Sortirem a 2/4 de 10 del vespre des de Porquerisses. Aquest indret des de l'edat mitjana ha estat punt de pas de l'antic Camí Ral d'Aragó, molt abans de que hi haguessin carreteres. Hores d'ara al mateix lloc és creuen els caminants del Camí de Sant Jaume i del Camí Ignasià. La passejada, apte per a totes les edats, té uns 7,5 quilòmetres i arribada a la capella de Sant Jaume de Rocamora.

Un cop a Rocamora, a les 11 de la nit, podrem escoltar el concert de Txell Sota. La cantant ens presentarà el seu segon treball “Amor casa”. Aquest espectacle de creació combina les cançons de Txell Sota i les imatges del reconegut il·lustrador Lluís Cadafalch i per això cada concert il·lustrat és nou i únic.

Pots participar a les dues activitats o acostar-te a Rocamora només pel concert, l’entrada és gratuïta. Hi haurà un petit refrigeri per a tothom.

Us recomanem que porteu una manta o peça d’abric.

El recorregut de la passejada no és circular, recomanem als que vulgueu participar-hi que us poseu en contacte amb els organitzadors a través dels telèfons 663622008 (Jaume Duran) o 93 8092000 (Ajuntament), per organitzar el desplaçament a la tornada.

Vine a gaudir d'una nit d'estiu diferent que combina natura, salut i música!.

City/Town Rocamora

Category

  10a Passejada nocturna de Rocamora

Share


How to arrive