Xino-xano, el paisatge d’Argençola

Sunday 4 - September - 2022
10 h 00

El proper diumenge 4 de setembre torna el cicle de passejades llegides Xino-Xano a Argençola. Comencem en companyia de M. Àngels Solé, autora de les novel·les negres, que ens descobrirà el paisatge d’Argençola i com l’ha reflectit a les seves obres. Sortida a les 10 del matí des de la bàscula d'Argençola.

M. Àngels Solé és llicenciada en ciències biològiques, especialitzada en la branca de botànica i ha alternat la seva professió com a docent amb les seves dues passions: els llibres i les plantes. També és autora de les novel·les negres: Essències criminals i Essències d’un mal son – presentada el passat Sant Jordi.

L’autora ens descobrirà el paisatge d’Argençola i com l’ha reflectit a les novel·les, així com el paper que juguen les plantes i les essències en les seves trames.

Xino-Xano és una manera diferent de fer activitat al medi natural i gaudir dels seus beneficis. Les passejada està coordinada per Marta Berenguer, periodista, formada en psicoanàlisi i psicologia.

Les passejades són gratuïtes i obertes a tothom i us podeu inscriure enviant un correu electrònic a mberenguer@argencola.cat.

Xino-Xano és una passejada per l’entorn natural del terme d’Argençola, a ritme pausat, per descobrir i gaudir del paisatge amb uns altres ulls. Ens acompanyen llibres i lectures, per descobrir autors i mirades diferents, al voltant de la natura, l’home, la ruralitat i la vida.

En aquesta edició 2022-2023 passejarem acompanyats no només de les obres, ens acompanyaran també alguns dels autors o traductors dels llibres, per endinsar-nos-hi d’una manera més directa.

El cicle Xino-Xano està organitzat per l’Ajuntament d’Argençola, amb el suport de la Diputació de Barcelona, a través de les subvencions del seu Catàleg de Serveis.

City/Town Argençola

Category

  Xino-xano, el paisatge d’Argençola

Share


How to arrive