Xino-xano, Estripar la terra

Sunday 20 - November - 2022
10 h 00

El proper diumenge 20 de novembre continua el cicle de passejades llegides Xino-Xano, sortirem de la bàscula d’Argençola a les 10 del matí.

En aquesta sessió el protagonisme literari serà per a l’obra 'Estripar la terra', del pagès Pol Dunyó i Ruhí, en la que l’autor estimula el lector a repensar com ens relacionem amb el temps, la terra i el que hi produïm.

L'assaig serà l’excusa perfecta per tornar a emprendre la marxa en una nova passejada del cicle Xino-Xano.

Aquesta vegada comptarem amb l’autor Pol Dunyó i Ruhí. Ell és pagès agroecològic de professió i vocació, autodidacte i que treballa amb tracció animal i amb criteris de maneig holístic. És secretari de l’Associació Catalana de Tracció Animal (ACTA).

També ens acompanyarà Ton Lloret Ortínez, ell és llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona (UB) i treballa com a conservador al Museu Molí Paperer de Capellades. A l’agost de 2020 va crear a les xarxes la iniciativa Repoblem, per contribuir a frenar el despoblament i reequilibrar el territori, iniciativa que també ha recollit en un llibre Repoblem L’any que vam tornar al poble.

Una oportunitat per conversar i reflexionar sobre el present i futur del món rural i de la pagesia, tot trepitjant el paisatge d’Argençola.

La passejada estarà coordinada per Marta Berenguer, periodista, formada en els àmbits de la psicoanàlisi i la psicologia.

L’activitat és gratuïta i oberta a tothom i us podeu inscriure enviant un correu electrònic a: mberenguer@argencola.cat.

Xino-Xano és una passejada per l’entorn natural del terme d’Argençola, a ritme pausat, per descobrir i gaudir del paisatge amb uns altres ulls. Ens acompanyen llibres i lectures, per descobrir autors i mirades diferents, al voltant de la natura, l’ésser humà, la ruralitat i la vida.

El cicle està organitzat per l’Ajuntament d’Argençola, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

City/Town Argençola

Category

  Xino-xano, Estripar la terra

Share


How to arrive