Embosca’t Festival 2022

Del Friday 9 al Saturday 10 September 2022

L'edició 2022 ha canviat de dates i es trasllada als dies 9 i 10 de setembre.

L'Embosca't ressorgeix i, com la natura, creix! Venim d'un llarg període de dificultats, moments de molta incertesa i vulnerabilitat, i no trobem millor manera de regenerar-nos que retornar la música al bosc, poesia per l'ànima que ens ajudarà a curar totes aquelles ferides físiques i emocionals que hem anat acumulant aquests anys.

Aprofitant el silenci dels boscos, aquest any ens retrobem amb la nostra essència al costat de Mishima, Mazoni, Ferran Palau i Anna Andreu, artistes vinguts d'altres planetes, que ens faran ballar l'ànima.

Divendres 9 de setembre:
A les 21:30h Anna Andreu, que ha iniciat recentment carrera en solitari, presentarà el segon disc, La mida, on les cançons van trobant el seu nexe comú en les emocions, tan ocultes i misterioses, com a vegades tibants i desmesurades.
A les 23:00h Ferran Palau, que ja va participar el l'edició 2018 del festival, presentarà el seu disc Joia un treball acústic que torna a l'estil folkie.

Dissabte 10 de setembre:
A les 21:30h el cantautor empordanès Mazoni iniciarà el festival amb Ludwig, el desè disc, amb cançons construïdes sobre samplers de l'obra de Beethoven.
A les 23:30h serà el torn de Mishima, el grup liderat per David Carabén, presentaran L’aigua clara , el seu novè treball i que tanca la trilogia d’àlbums gravats a l’estudi francès Black Box.

Els preus són de 22€ el divendres i de 27€ el dissabte. També hi ha un abonament de 40€ pels 2 dies. Les entrades anticipades ja es poden adquirir en línia. L'aforament és limitat i, durant la nit, hi haurà servei de bar amb begudes i sopars freds.

Els residents al municipi d'Argençola poden gaudir d'un descompte del 25% de les entrades(màxim 4 per casa).Només cal fer dos passos:
- Reservar les entrades abans del dia 8 de setembre al correu emboscatfestival@gmail.com
- Pagar-les directament el dia del concert.

L'activitat està organitzada per l'Associació de la Casa del Tió d'Argençola amb direcció artística de Bàrbara Balcells i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Argençola i la Diputació de Barcelona.

Embosca't i vine a viure dues nits d'estiu úniques al mig del bosc a Clariana! Ens hi acompanyes?

City/Town Clariana

Category

  Embosca’t Festival 2022

Share


How to arrive