11a Festa del Tió d'Argençola

Sunday 4 - December - 2022
09 h 30

Argençola a la tardor, és temps de Tions. Amb l’arribada del fred torna la Festa del Tió d’Argençola que arriba a la onzena edició, aquest any la celebrarem el diumenge 4 de desembre a Clariana (Argençola).

Els tions tenen moltíssimes ganes de retrobar-vos als boscos de Clariana, on ja s’hi comencen a concentrar els que durant tot l’any viuen als boscos del terme municipal d’Argençola. Als voltants de la riera de Clariana, els tions hi troben aigua i uns caus arrecerats del fred on esperar-vos.

El programa de la 11a Festa serà el següent:

  • A 2/4 de 10 del matí: Recepció dels participants
  • Seguidament una xocolatada per agafar forces per anar al bosc
  • A 2/4 de 11 actuació de Mònica Torra, acompanyada de la música de Jordi Giralt del grup d’animació Can Cantem
  • Cap a les 11 sortirem del poble per acostar-nos als màgics boscos de Clariana on provarem de localitzar els tions. Ens hi donaran un cop de mà els “buscations”, els follets i tot un seguit de personatges que volten pel bosc.

Tornant del bosc:
  • A partir de 2/4 d’1 del migdia: cantarem i ballarem amb la música d’en Jordi Giralt de Can Cantem.
  • També hi trobareu jocs infantils amb el Tió com a protagonista.
  • La Festa s’acabarà cap a les 2/4 de 2 del migdia.


Hi haurà servei de bar i entrepans durant tot el matí. Aquest any recuperem el dinar a la Sala de Clariana, per tancar la Festa. El Dinar consistirà en Fideuà, amanides i postres (Tionet de xocolata i nata). Preu adults 12 euros, infantil 7 euros. Limitat a 60 persones, cal reservar els tiquets per correu electrònic.

A l’apartat de la web «On Menjar i on dormir» hi trobareu un seguit de llocs que us recomanem per dinar als voltants de Clariana.

Hi ha dues maneres de participar a la Festa, en tots dos casos cal inscripció prèvia i les places són limitades.

Vull un tió d'Argençola. Podràs viure l’aventura de trobar un Tió d’Argençola al bosc i endur-te’l cap a casa per passar el Nadal

Porto el meu tió. Per a les famílies que volen trobar el seu Tió al bosc.

Procés d’inscripció


1. Omplir i enviar el formulari d’inscripció. En aquest mateix moment heu de baixar-vos el document d’autorització dels drets d’imatge que haureu d’omplir i enviar per correu a info@casadeltio.cat, ho podeu fer en el moment d’enviar-nos el justificant del pagament. Reviseu sobretot el correu electrònic, totes les comunicacions us arribaran per aquesta via.

2. Rebreu un avís de confirmació del processament de la vostra inscripció. Fins que no acabeu tot el procés de pagament i ens feu arribar la documentació, la vostra inscripció no quedarà formalitzada.

3. Cal fer el pagament de la vostra inscripció per transferència bancària, o bé a través d’un ingrés en efectiu a qualsevol caixer o oficina del Banc de Sabadell. En cas d’ingrés en efectiu, no oblideu incloure el nom de la persona que ha fet la inscripció. El compte bancari és el següent: ES04 0081 0148 4200 0142 5143
Preus:

- VULL TIÓ : inscripció 55 euros (màxim 6 persones).

- PORTO TIÓ : inscripció 40 euros (màxim 6 persones) Només acceptem 1 Tió per família

- En qualsevol de les modalitats si supereu els 6 inscrits, haureu de sumar 5 euros més per cada persona addicional.

- Els veïns del terme municipal tenen un descompte del 25% en el preu de les dues opcions de participació.

4. Després de fer el pagament, cal que ens feu arribar per correu electrònic a info@casadeltio.cat: el justificant del pagament i el document d’autorització dels drets d’imatge. Si per qualsevol motiu no voleu signar l’autorització dels drets agrairem ens ho comuniqueu.

5. Un cop rebuda tota la documentació us enviarem un correu electrònic adjuntant l’entrada que us donarà accés a la Festa. És en aquest moment que la vostra inscripció queda formalitzada.

6. Les places de la Festa són limitades, l’organització és reserva el dret a fer us de les inscripcions NO formalitzades en qualsevol moment.

7. En cas de no assistència a la Festa només es retornarà l’import de la inscripció per causa de malaltia acreditada.

Inscripció Festa del Tió 2022

Important : les zones de tions seran diferents per a les dues modalitats i per tant no es poden barrejar els Tions d’Argençola amb els tions que portin les famílies. Si veniu un grup de famílies i us heu inscrit en modalitats diferents, no podreu anar junts a l’hora de la sortida al bosc a buscar els tions.

La festa és organitzada per l’Associació de la Casa del Tió d'Argençola i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Argençola i la Diputació de Barcelona. Us convidem a assistir-hi i a descobrir l’encant dels seus boscos i tions!.

City/Town Clariana

Category

  11a Festa del Tió d'Argençola

Share


How to arrive