Concierto Nocturnes

viernes 20 - agosto - 2021
21 h 30

Divendres 20 d’agost a la Plaça Mariano Mestre d’Argençola podrem gaudir de Nocturnes, un concert amb dues veus femenines ben diferents.

A les 21:30 Marina Freixas – Jove cantautora igualadina. Es defineix musicalment dins un estil de pop-rock intimista, i ens ofereix un bon repertori musical de les seves pròpies cançons, combinat amb versions de temes coneguts. Segur que no hi faltaran els seus dos singles «Déjalo» del 2020 i «No és impossible» que va treure el març d’aquest any i és un homenatge a la lluita feminista

A les 22:45 Monkey Jane – Amb més de 10 anys d’experiència sobre l’escenari en diferents formacions, Monkey Jane és l’evolució artística de la Chica del Mono, que va treure el seu primer disc «Changes» (2020) mesos abans de començar la pandèmia. Ha decidit ressorgir amb una forma nova utilitzant la música com a eina per deconstruir-se enmig del caos cultural del panorama actual. Aquest 2021 ens presenta el seu nou treball «Silent Noise». La seva música la podem emmarcar dins un estil indie pop folk, però fuig de les etiquetes. Cada cançó ens explica una història.

Aforament limitat: 120 persones. Cal fer reserva prèvia per assistir-hi a través d'aquest
Hi haurà servei de bar.


Suspesa la Passejada Nocturna de Rocamora

La Passejada Nocturna de Rocamora que organitzen els Amics dels Cavalls de l’Anoia i l’Ajuntament d’Argençola, tampoc es farà aquest 2021. Les restriccions derivades de la pandèmia de Covid-19 encara no ens permeten recuperar el format habitual: caminada, refrigeri i concert a Rocamora. La 10a.ediciò haurà d’esperar al 2022.

Tot i així l’Ajuntament tenia el compromís amb les artistes contractades pel concert, de recuperar durant el 2021 les actuacions suspeses l’any passat.

Localidad Argençola

Categoría Concierto

 Concierto Nocturnes

Compartir


¿Cómo llegar?